ABOUT مجله خبری

About مجله خبری

About مجله خبری

Blog Article

مقاله‌های علمی اغلب طولانی هستند و در پایان حاوی فهرستی از آثار استناد شده در متن مقاله هستند که به کتابشناسی یا فهرست منابع موسوم است. در حالی که مقاله مجله‌های عمومی فاقد استناد هستند.

۱ اصطلاح‌شناسی ۲ انواع تغییر وضعیت زیربخش‌های انواع ۲.۱ بر اساس ترتیب انتشار ۲.۲ بر اساس محتوا ۲.۳ بر اساس قالب انتشار و دسترسی ۳ تاریخچه تغییر وضعیت زیربخش‌های تاریخچه ۳.

عصاره، فریده (۱۳۷۷). تحلیل استنادی. فصلنامه کتاب، دوره نهم، شماره سوم و چهارم (پاییز و زمستان)، ص ۳۴–۴۸.

تبلیغی از برند آلمانی ولا در مجلهٔ زن روز با توجه به تعریف ارائه شده از مجله، در ۶۵ سال نخست عمر مطبوعات در ایران، نشریه‌ای در شکل مجله در این کشور منتشر نشده‌است.[۸] از کتابخانهٔ خلاصه الاخبار چاپی تاکنون نسخه‌ای به دست نیامده‌است. بدون احتساب این عنوان که از شکل و محتوایش بی‌خبریم و عنوان‌هایی که شاید بعدها به دست آیند، می‌توان نوشت در عهد محمدشاه قاجار و ناصرالدین‌شاه قاجار مجله – با تعریف ارائه شده – در ایران منتشر نشده‌است.

ظاهر ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی ایجاد حساب

مقالهٔ علمی توسط پژوهشگر یا پژوهش گرانی نگاشته می‌شود که پژوهش را انجام داده‌اند و معمولا more info پس از عبور از مرحله سردبیری منتشر می شود.

مجلات خبری تلویزیونی خدمات مشابهی را به مجلات خبری چاپی ارائه می‌دهند، اما داستان‌های آنها به جای مقالات مکتوب به عنوان مستند تلویزیونی کوتاه ارائه می‌شود. این برنامه‌ها به‌عنوان جایگزینی برای پوشش عمیق‌تر موضوعات خاص نسبت به پخش اخبار معمولی عمل می‌کنند. این فرمول که برای اولین بار توسط پانوراما در بی‌بی‌سی در سال ۱۹۵۳ ایجاد شد، در سراسر جهان موفق بوده‌است.

ادوارد براون مجله را نشریه‌ای می‌نامد که «مشتمل بر مقالات [بلند] علمی، ادبی، سیاسی و تاریخی مفصل‌تر از اخبار و وقایع جاری [روزنامه] باشد» و اضافه می‌کند که «این قبیل نشریات جلد شده به شکل و قطع کتاب در مدت‌های متناوب با فواصل معین انتشار می‌یابد.

سیاست خارجی بیانیه وزارت خارجه درخصوص شهادت اسماعیل هنیه وزارت خارجه درخصوص شهادت رییس دفتر سیاسی حماس بیانیه‌ای را صادر کرد.

قرآن و عترت میراث و گردشگری ادبیات ساير حوزه ها عناوین کل اخبار فرهنگی هنری علمی پزشکی دانشگاه و كنكور آموزش و پرورش بهداشت و درمان کلينيک

تربیت، محمدعلی؛ براون، ادوارد (۱۳۳۷). تاریخ مطبوعات و ادبیات ایران در دورهٔ مشروطیت. ج. ۲. ترجمهٔ محمد محمدلوی عباسی. تهران: کانون معرفت.

در مجله خبری بیشتر از دیگر روزنامه‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی به متن و جزئیات اخبار دقت می‌شود تا بتوان برای مخاطب اهمیت موضوع را بیش از تنها متن یک خبر شکافت.[۱]

از دیگر نکات قابل ذکر در معرفی این مجله این است که شماره‌های دوازدهم و سیزدهم آن در یک مجلد چاپ و منتشر شده‌است. دیگر این‌که در شمارهٔ نوزدهم این مجله می‌خوانیم:

از نظر ترتیب انتشار، مجله‌ها به انواع مختلف تقسیم می‌شوند:

Report this page